Traileren til RZA’s hiphopdrama med Azealia Banks ligner noget, man har set før

»All I ever wanted was to be a rapper!«

Sådan lyder Azealia Banks’ første ord i traileren til RZA’s kommende hiphopfilm ’Love Beats Rhymes’, der også har Common på skuespillerlisten.

RZA er normalt ret svær at regne ud, både musikalsk og filmisk – han står bag Russel Crowe-kampsportsfilmen ’The Man With the Iron Fist’, og så er han selvfølgelig mastermindet bag Wu-Tang Clan. Azealia Banks har også gjort et navn for sig selv som en eksperimentvillig og uforudsigelig artist med sans for det originale.

Så det første, man tænker, når man ser traileren for ’Love Beats Rhymes’ er: Det ser da ret, æh, konventionelt ud? Billedsiden er ret poleret, og rags-to-riches-historien virker også pænt klassisk – den er set før. På et tidspunkt er der en, der siger: »You’ve got mad skills! But you’re wasting them!«. Det bliver spændende at se det endelige resultat. Af flere årsager

’Love Beats Rhymes’ er Azealia Banks’ debut som skuespiller, og hun har (pudsigt nok) tidligere været oppe at slås med Russel Crowe, hovedpersonen i RZA’s forrige film. Ved den lejlighed kaldte RZA i øvrigt Banks for ’uligevægtig’ og ’utiltalende’, men det virker som om de stridigheder er begravet.

Filmen får premiere digitalt og i enkelte biografer (i USA) den 1. december.

Læs også: Eminem producerer ny film om battle rap – se traileren til ‘Bodied’