Tyler, The Creator til NorthSide – fire nye navne på plakaten

Tyler, The Creator til NorthSide – fire nye navne på plakaten
Tyler, The Creator.
Foto: Kevin Winter/Getty Images

NorthSide har udbygget næste års festivalplakat og i dag smækket fire nye navne på programmet: Tyler, The Creator, A Perfect Circle, Sleaford Mods og Aurora.

Festivalen kickstartede i september programmet med fem mere eller mindre (indie)rockede navne, og dagens kunsterpakke giver altså lidt genremæssig spredning på plakaten.

Tyler, The Creator viste storform på det modne ‘Flower Boy’-album fra i sommer, og rapperen er uden tvivl en rigtig stærk hiphop-booking for NorthSide. Tyler spiller på NorthSide lørdag den 9. juni.

A Perfect Circle med Billy Howerdel og Tool-sanger Maynard James Keenan kommer til Danmark for bare anden gang – de var har senest i 2000. Rockgruppen pønser både på et fjerde album og en verdensturné, som altså har Aarhus på listen. A Perfect Circle spiller på NorthSide fredag den 8. juni.

Dagens annonceringer rundes af med de britiske gadedrenge i Sleaford Mods og den norske electropopsangerinde Aurora.

NorthSide anno 2018 foregår den 7.-9. juni, og som det blev meldt ud lige efter årets festival, er programmet rykket til torsdag-lørdag fremfor fredag-søndag.

Se spilledage på alle kunstnere på NorthSides website HER.

Læs også: Se Tyler The Creator gå i spåner over at høre ‘See You Again’ i radioen

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.