Miley Cyrus og Jimmy Fallon duellerer i musikgenrer – hør ‘Bodak Yellow’ som storstilet popballade

Det er Miley Cyrus-uge hos Jimmy Fallon, og popstjernens Dido-cover med Adam Sandler er altså langt fra det eneste, vi får fra den front i denne uge. Miley, der i sidste uge udgav det nye album ‘Younger Now’, satte sig også i den varme stol hos talkshow-legeonklen, der udfordrede hende i musikgenrer.

Miley og Fallon skiftedes til at synge hits ud fra tilfældige musikgenrer, hvilket resulterede i en softrock-version af ‘Cotton Eye Joe’, mens R. Kellys ‘Ignition (Remix)’ bliver gjort til en vaskeægte bluegrass-basker og Cardi B’s ‘Bodak Yellow’ transformeres om til en storstilet popballade. 

Se med i toppen – og husk endelig at lægge mærke til Mileys små, dybe ‘høhø’-grin mellem numrene. 

Læs også: 14 navne Roskilde Festival bør booke til Orange Scene – bl.a. Miley Cyrus

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.