Vind billetter til vores Soundvenue Session med den stilskabende UK-rapper Mist

Vind billetter til vores Soundvenue Session med den stilskabende UK-rapper Mist
Mist.

Mist er en del af en ung og sprudlende hiphopscene i England, hvor genrer som hiphop, grime, dancehall og afrobeat blander blod på kryds og tværs gennem musikalske skel. Her har rapperen skabt sin helt egen niche med sange, der tager drømmende og dvælende lyde ind i et univers, der ligger et sted mellem gaden og klubben. Sammen med LiveNation præsenterer vi den 26. november Mist til en Soundvenue Session i Pumpehuset.

Vi udlodder 2 billetter.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om præmierne. Konkurrencen slutter den 8. november, og vinderne får direkte besked.

Hvilket nummer på J Hus’ ‘Common Sense’-album er Mist gæst på?