6lack-koncerten i København er aflyst

6lack-koncerten i København er aflyst
6lack.
Foto: Christopher Polk/Getty Images

Han skulle have spillet i DR Koncerthusets Studie 1 den 4. februar, men koncerten med 6lack er nu blevet aflyst.

»Vi beklager at måtte meddele, at grundet uforudsete omstændigheder er 6lacks koncert i DR Koncerthuset Studie 1 desværre blevet udsat på ubestemt tid. Billetkøbere kan refundere billetter, der hvor de er købt«, skriver arrangørerne på Facebook.

R’n’b-sangeren fra Atlanta har postet et længere brev på sin Twitter-profil, der kortlægger beslutningen bag at aflyse hele hans Europa-turné. Her skriver 6lack blandt andet, at han savner at gå mere i dybden med sin musik, og så savner han i den grad at være sammen med sin otte måneder gamle datter Syx, som han ikke får set nok til, mens han er på turné.

Tiden vil vise, om en ny europæisk turné kommer op at stå, men det bliver nok først på den anden side af 6lacks næste album.