Benal annoncerer ekstrakoncert i Store Vega

Benal annoncerer ekstrakoncert i Store Vega
Benal.
Foto: Samy Khabthani/Soundvenue

Tidligere i denne måned offentliggjorde Benal, at de i foråret 2018 vil tage på en danmarksturné med deres stærke 2017-album ‘Hvis det virkelig er vigtigt’. Koncerten i Store Vega i København blev hurtigt udsolgt, men rap-duoen har forbarmet sig over de mange fans og giver nu en ekstrakoncert i Store Vega den 5. maj.

Den første koncert i Store Vega er allerede tredje stop på turneen, der har fået navnet ‘Kædedans’, men den nye koncert kommer til at afslutte hele turen rundt i det danske land. Med ekstrakoncerten kan Benal bryste sig af at have spillet hele tre gange i Store Vega inden for mindre end et år.

Billetsalget til alle koncerter inklusiv den nye er i gang.

Benal – Kædedanstour:
6/4: Forbrændingen, Albertslund
7/4: Elværket, Holbæk
12/4: Store Vega, København – Udsolgt
13/4: Skråen, Aalborg
14/4: Train, Århus
19/4: Posten, Odense
20/4: Kulisselageret, Horsens
21/4: Godset, Kolding
26/4: Gimle, Roskilde
27/4: Tøjhuset, Fredericia
28/4: Bygningen, Vejle
4/5: Stars, Vordingborg

Læs også: Benal går amok på nyt vikinge-track – hør ‘Bersærkergang’.

Annonce