Beyoncés babyer dominerer årets top 10 over mest populære Instagram-billeder

Beyoncés babyer dominerer årets top 10 over mest populære Instagram-billeder
Beyoncé.
Foto: Larry Busacca/Getty Images

Rumi og Sir Carter var verdensstjerner allerede før, de blev født. Det blev de takket være Beyoncé og Jay-Z’s annoncering af hendes dobbelte graviditet. Det billede er ikke overraskende årets mest populære, ifølge appen Year In Review.

Med 11,1 millioner dobbeltklik har Beyoncé slået Christiano Ronaldos billede af sin kæreste fra fødegangen på andenpladsen med lige over 11 millioner likes. Tredjepladsen indtager Beyoncé også – i det tilfælde med det første billede af Rumi og Sir på den anden side af maveskindet foran et lignende floralt arrangement.

Lidt længere nede af listen er det dog Selena Gomez, der styrer listen. Hun indtager fem ud af de resterende syv pladser i top ti. Hvis hun bliver gravid i løbet af næste år, er der vist ingen tvivl om, hvem der tager pladsen i toppen.

Læs også: Jay-Z bekræfter, at han og Beyoncé har arbejdet på et fællesalbum

Sponsoreret indhold
»En natur-nørd fanget på stenbroen«
Sara Hjort har brug for en solid dosis naturnørderi og små, pippende strudseunger i sit tv. Hør om den danske skuespillers tv-cravings her.