Big Shaq gennemgår ‘Man’s Not Hot’-teksten med Genius

‘Man’s Not Hot’ er grime-gaven, der bliver ved med at give. Det har Big Shaq aka. Michael Dapaah vist gang på gang, siden han eleverede “freestylen” til et massivt meme efter sit besøg hos Charlie Sloth i BBC Radio 1Xtra.

For de, der har lyst til at dykke ned i mesterværket, har Genius optaget en af deres ‘Verified’-videoer med Big Shaq, så man kan opdage den dybere mening bag lyrikken. Det viser sig dog, at der ikke er så meget at grave i: Big Shaq kan sin algebra, han sælger bare morgenmadsprodukter og Solen har det varmere end ham. Såre simpelt.

Man må tage hatten (men for guds skyld ikke jakken) af for Michael Dapaahs evne til at omdanne memet til en mere håndgribelig succes i form af diss-tracks fra Shaquille O’Neal og en reel udgivelse af tracket – der lige nu er den mest populære videoe på YouTube.

Læs også: Memes er blevet musikbranchens bedste marketingværktøj – på godt og ondt

Annonce