Bremens nye spillested i det gamle Jazzhouse afslører navn og de første koncerter

Bremens nye spillested i det gamle Jazzhouse afslører navn og de første koncerter
Carl Emil Petersen på Roskilde Festival.
Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue

Jazzhouse rykker til Nørrebro, og Bremen Teater har overtaget lokalerne i Indre By – det blev afsløret i slutningen af oktober. Nu kan det nye spillested på Niels Hemmingsensgade 10 også afsløre sit navn samt de første koncerter, som ligger i marts.

Spillestedet skal hedde Hotel Cecil og er opkaldt efter et hotel, som tidligere lå i bygningen.

»Det var vigtigt for os at afsøge mulige navne, der kunne have en historisk tilknytning og reference til bygningen eller området. Vi stødte tidligt i denne navnejagt på ‘Hotel Cecil’, der lå på 4. og 5. sal fra bygningens ibrugtagelse i 1937 og frem til start-80’erne«, udtaler stedets direktør, Jesper Majdall, i en pressemeddelelse.

Hotel Cecil vil primært fokusere på koncerter, men også have fokus på comedy, foredrag og live-podcasts. Nu er de første koncerter også blevet offentliggjort, og her finder man blandt andre Blondage, Carl Emil Petersen, Janove (forsanger i Kaizers Orchestra) og en af frontkvinderne fra B-52’s, Cindy Wilson.

Tjek programmet forneden.

Annonce