Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

Chance the Rapper premierer genial Thanksgiving-sang under ‘SNL’-åbningsmonolog

Det var en særdeles begivenhedsrig udgave af ‘Saturday Night Live’, der i weekenden løb over skærmen. Chance the Rapper var vært, mens Eminem var musikalsk gæst med et medley af ‘Walk on Water’, ‘Stan’ og ‘Love the Way You Lie’.

Chance var med i en lang række sketches – blandt andet en øm Boyz II Men-parodi og en opsang til Soundcloud-rapperne – men han startede showet med den karakteristiske intro, som i denne omgang gik over i sang.

På torsdag er det nemlig Thanksgiving, og på scenen fremførte Chance the Rapper sin helt egen version af en højtidssang: »I wanna become the Mariah Carey of Thanksgiving«, sagde rapperen, der i komikkens væsen gerne ville donere en million dollars til skoler i Chicago, men altså lige skulle finde en måde at samle pengene ind på.

Sangen handler om alle de mærkelige familiemedlemmer, som ‘man’ hvert år skal leve med til Thanksgiving – for det er en del af højtidens ånd.

En lang række af ‘SNL’s cast-medlemmer spiller mere eller mindre skøre arketyper, mens Chance også laver call-and-response med nogle kalkuner. Det er virkelig herligt.

Læs også: Chance the Rapper disser respektløse Soundcloud-rappere i ‘SNL’-sketch

Advertisement