»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Daft Punk lancerer nyt merchandise – juletræspynt, puslespil og snekugler

Daft Punk lancerer nyt merchandise – juletræspynt, puslespil og snekugler

Hvis du er lidt træt af de sædvanlige krøllede juleguirlander, nussede kravlenisser og tacky juletræspynt, er der god mulighed for at få sneget lidt popkultur ind i julen i år. Daft Punk har nemlig lanceret nyt merchandise, der i den grad får dig i julestemning.

Du kan både købe deres karakteristiske hjelme i miniature-udgave som pynt til juletræet, eller en lysende snekugle med duoen indeni. Derudover er der også andet (og mindre julet) merchandise, som du til gengæld kan skrive på ønskelisten – blandt andet et Daft Punk-puslespil med hele 1.000 brikker eller en college-læderjakke med Daft Punk-rygmærke.

Du kan shoppe rundt iblandt det uundværlige merchandise på bandets website HER.

Læs også: Beyoncé redder julen igen – lancerer nyt merchandise