»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Dave Grohl overtog Kimmels Halloween-monolog klædt ud som Letterman

Sminkørernes højtid er netop overstået, og det kom der rigeligt guld ud af. Blandt de smukkeste perler var Jimmy Kimmels alternative take på en åbningsmonolog, hvor han i sit eget fravær overlod ansvaret til Dave Grohl, der var iklædt et ret perfekt Dave Letterman-kostume inklusiv skægget og college-jakken.

Udover at udgøre en ret bizar gimmick, så gør Grohl det faktisk ret godt i værtsrollen og som gråskægget mand. Han har selvfølgelig også en vis erfaring udi sidstnævnte fra videoen til ‘Run’. Udover at være navnebrødre, havde Grohl i øvrigt æren af spille afskedssalutten, da Letterman rundede sit sidste late night-show af.

Med den opvisning burde en eller anden give Dave Grohl sit eget talkshow.

Læs også: Rick Astley får hjælp fra Foo Fighters til at lave en eminent live-rickroll

Advertisement