Drake giver sin gamle rival et shout-out: »Free Meek Mill«

Drake giver sin gamle rival et shout-out: »Free Meek Mill«
Foto: Christopher Polk/Getty Images

Tidligere på måneden blev Meek Mill idømt to-fire års fængsel som følge af flere forskellige brud på hans prøveløsladelse. 

Dommen er hverken faldet i god jord hos Mill, hans fans eller hans kolleger. Flere af disse (heriblandt Jay-Z via en kommentar i The New York Times) påpeger, at dommen er et udslag af et retssystem domineret af racisme. 

Nu har Drake netop meldt sig som en del af koret, der er utilfredse med Meek Mills dom. Ved gårsdagens ‘Boy Meets World Tour’-koncert i Melbourne så Drake en fan blandt publikum iklædt en ‘Free Meek Mill’-t-shirt. Hertil kommenterede Drake: »Free Meek Mill. You right«.

Drake og Meek Mill har som bekendt en omfattende beef-historik, der startede i 2015 med Mills anklager om, at Drake benyttede sig af en ghostwriter, hvilket som mundede ud i et par heftige diss-tracks rivalerne imellem. Om Drakes »Free Meek Mill«-kommentar betyder, at stridsøksen mellem de gamle rivaler er blevet begravet, eller om Drake blot lader beef’en stå i skyggen af retssystemsproblematikken, er ikke til at sige.

Mill beseglede (foreløbig) sin fængselsskæbne, da han første gang brød sin prøveløsladelse i forbindelse med en arrestation for narkotika- og våbenbesiddelse, hvilket forlængede hans prøveløsladelse yderligere – som han så brød et par gange i år med en slåskamp og hensynsløs kørsel. Mills forsvarer søger nu om at appellere dommen.

Se klippet fra Drake-koncerten herunder.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.