Drake tager pause fra musikken – satser på film og tv

Drake tager pause fra musikken – satser på film og tv
Drake i Royal Arena.
Foto: Samy Khabthani/Soundvenue

Drake har lavet et stort interview med The Hollywood Reporter, hvor han fortæller, at han kommer til at tage en pause fra at lave musik for i stedet at fokusere på at lave film og tv, både som producer og skuespiller.

»Jeg planlægger at udvide – at tage et halvt eller et helt år for mig selv og lave nogle gode film. Musikken vil altid være der«, fortæller Drake, som den 20. november afslutter sin omfattende Boy Meets World Tour.

Og den canadiske rapper er allerede godt på vej. I september havde dokumentarfilmen ‘The Carter Effect’ om NBA-stjernen Vince Carter premiere, hvor Drake og hans forretningspartner Future (ikke at forveksle med Atlanta-rapperen Future) var producere. Han har også teamet op med Netflix for at genoplive den britiske krimiserie ‘Top Boy’, og Apple skulle også have givet ham grønt lys til at lave sådan set hvad som helst, han kunne have lyst til.

I interviewet fortæller Drake også om sit forhold til religion, sin mor og om sin passion for Harry Potter-bøgerne. Lige nu overvejer han at købe en førsteudgave af den første bog for 160.000 dollars som en fødseldagsgave til sig selv. Det kom også frem i interviewet, at Drake tidligere var blevet tilbudt en rolle i Harvey Weinstein-filmen ‘The Heist’, men at han afviste efter at have hørt dårligt om ham – før de heftige anklager mod Weinstein dukkede op, vel at mærke.

»Når jeg går tilbage til skuespil og film, vil jeg lave ting, der får folk til at tænke ‘Wow, det havde jeg ikke forventet«, fortæller Drake afslutningsvis i interviewet. Vi er klar til at blive blæst bagover.

Læs hele interviewet HER.

Advertisement