»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Frank Ocean fejrer Cyber Monday med ‘Endless’ på vinyl – kun til salg i dag

Frank Ocean fejrer Cyber Monday med ‘Endless’ på vinyl – kun til salg i dag
Frank Ocean til Spotifys Secret Genius Awards, 2017.
Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images

I anledning af årets mest kaotiske shoppingtradition, Black Friday, satte Frank Ocean i fredags en lidt spøjs hoodie til salg på sit website – muligvis mest for at udstille shopping-infernoets ligegyldighed.

Men nu – i anledning af Black Fridays efterfølger, Cyber Monday, hvor amerikanske webshops skulle bugne af tilbud – har Ocean sat langt mere interessante varer til salg. I 24 timer vil det være muligt at købe det visuelle album ‘Endless’ på vinyl, cd, dvd og ikke mindst vhs. Derudover kan man også købe to forskellige dobbeltsidede ‘Endless’-plakater med et billede fra optagelserne. Se det nederst.

Frank Ocean overraskede også på sidste års Black Friday med ekslusivt ‘Blonde’-merchandise, der selvfølgelig også kun var til salg i de 24 timer, den vilde forbrugsfest varede.

Du kan shoppe løs på Frank Oceans website HER – men som sagt kun i de næste 24 timer.