Her er fem helt nye album, du skal høre i dag

Her er fem helt nye album, du skal høre i dag
Yung Lean.
Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne uge med blandt andet Taylor Swift og Yung Lean.

1. Uffe Lorenzen ‘Galmandsværk’

Uffe Lorenzen kender man nok bedst som frontmand i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose, men han har nu lagt an til en solokarriere med ‘Galmandsværk’ som sit første udspil. Man har allerede kunne høre singlerne ‘Flippertøs’, der bød på akustisk guitar og tværfløjte, og ‘Dansker’, der havde en næsten middelalderlig, folkeviseagtig lyd.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


2. Taylor Swift ‘Reputation’

Taylor Swifts sjette studiealbum er landet. Singlerne har været i øst og vest, og Swift har iscenesat et nyt, mørkt image. Tror vi nok. ‘Look What You Made Me Do’ var vredt, ‘Gorgeus’ var sukkersødt – alt kan ske. Albummet indeholder 15 numre, og på ‘End Game’ får hun desuden selskab af Future og Ed Sheeran.

Albummet kan købes i iTunes, men er ikke på streaming endnu.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

3. Yung Lean ‘Stranger’

Med ‘Stranger’ har Yung Lean formået at udgive hele tre album og to mixtapes på kun fire år, og man har allerede kunne høre fire singler derfra – senest den minimalistiske ‘Metallic Intuition’. ‘Stranger’ er efterfølgeren til ‘Warlord’ fra 2016 (herimellem udkom mixtapet ‘Frost God’), og Sad Boy-rapperen har selv beskrevet det som et mere opløftende album end det forrige. I onsdags udkom også en kortfilm, der hører til albummet.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


4. Wiz Khalifa ‘Laugh Now, Fly Later’

Wiz Khalifa har lovet, at han i år udgiver albummet ‘Rolling Papers 2’, men indtil da kan man lytte til mixtapet ‘Laugh Now, Fly Later’. Annonceringen af mixtapet kom i oktober på Twitter, hvor Wiz Khalifa tweetede: »Bosses need something to smoke and think to. Time to start this wave«.

‘Laugh Now, Fly Later’ indeholder ti numre, og mon ikke titlen er en reference til Ice Cubes album ‘Laugh Now, Cry Later’?

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


Kamaiyah.

5. Kamaiyah ‘Before I Wake’

Vi kårede hende som en af 2016’s mest lovende rappere, og hiphop-magasinet XXL kårede hende det et af dettes års største talenter. Så selvfølgelig skal du lytte til Kamaiyah, der med sit debut-mixtape ‘A Good Night In the Ghetto’ gjorde et ekstremt funky indtog i hiphoppen.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement