Jaden Smith moonwalker sig gennem ‘Watch Me’ hos James Corden

I juli udgav Jaden Smith singlen ‘Watch Me’, og nu er hans debutalbum ‘Syre’ lige på trapperne. Som optakt spillede han i går den førnævnte single i James Cordens talkshow, og der var i den grad smæk på attituden.

‘Watch Me’ er tredje single fra ‘Syre’, og på nummeret rapper Jaden om, hvordan han er den sejeste, og hvordan han ikke gider at deale med folk, der synes det modsatte. Det var absolut også den attitude, han kom på scenen med, og Smith fik både moonwalket og fyret Elvis-trin af under sin optræden. »You see me dancing like I’m Elvis / just tell your man that it’s all in the pelvis«, rapper han.

‘Syre’ udkommer på fredag den 17. november.

Læs også: Se Jaden Smiths video til den æteriske ‘Fallen’

Sponsoreret indhold
Verdens mindste 14-tommers laptop
ASUS har med ZenBook 14 skabt et lille, bærbart mesterstykke med enorme kræfter pakket ind i tidløst design. Læs mere her.
ASUS