Jay-Z afbryder koncert for at fortælle ni-årig pige, at hun kan blive præsident

Jay-Z afbryder koncert for at fortælle ni-årig pige, at hun kan blive præsident
Jay-Z under en koncert i Florida på '4:44'-touren.
Foto: Gustavo Caballero/Getty Images

Når det ikke længere giver mening at kigge mod Shepard Faireys Barack Obama-plakater for at drømme om en lysere fremtid, så er det godt at USA har Jay-Z.

For på det seneste er Jay-Z blevet en tiltagende politisk skikkelse med en udtalt retfærdighedssans og et særligt blik for sortes rettigheder. I fredags skrev han eksempelvis en harmdirrende klumme i New York Times om det skævvredne amerikanske retsvæsen på baggrund af Meek Mills fængselsdom.

Under søndagens stop i Cleveland på ‘4:44’-touren byggede han på sin politiske godfather-skikkelse ved at afbryde ‘Niggas In Paris’ for at overbringe et særdeles positivt budskab til en særdeles ung koncertgænger. En ni-årig sort pige vil næppe nogensinde glemme, at hun lever i et USA, hvor hun potentielt har chancen for at blive præsident.

»Dig, unge pige, du har potentialet til at blive den næste præsident i USA, hvis du tror på det«, sagde han blandt andet til den pigen.

Du kan se øjeblikket herunder.

Læs også: Jay-Z laver politisk statement i sin ‘Saturday Night Live’-optræden med ‘4:44’ og ‘Bam’

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.