Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

Jay-Z deler tre stjernespækkede videoer til ‘Smile’, ‘Legacy’ og ‘Marcy Me’

Jay-Z deler tre stjernespækkede videoer til ‘Smile’, ‘Legacy’ og ‘Marcy Me’

Jay-Z har gang i et større visuelt projekt i forbindelse med sit seneste album ‘4:44’. Tidligere har han delt det smågeniale ‘Friends’-remake med skuespillere som Issa Rae og Lakeith Stanfeild til ‘Moonlight’, mens ‘MaNyfaCedGod’ havde Lupita Ny’ongo i hovedrollen.

Nu er Jay-Z klar med tre spritnye videoer til numrene ‘Smile’, ‘Legacy’ og ‘Marcy Me’, der blandt andet har Susan Sarandon, Ron Pearlman, Emile Hirsch og rapperens mor, Gloria Carter, som medvirkende i de politisk ladede videoer.

I vanlig Jay-Z-stil kan videoerne indtil videre kun ses i sin fulde længde på Tidal her. Og så lander videoerne i sin fulde længde nok på Youtube inden længe.

Læs også: Jay-Z afbryder koncert for at fortælle ni-årig pige, at hun kan blive præsident