»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Kanye West brygger muligvis på sin egen streamingtjeneste Yeezy Sound

Kanye West brygger muligvis på sin egen streamingtjeneste Yeezy Sound
Kanye West og Jay-Z til den stjernebesatte offentliggørelse af Tidal.
Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

Det skabte tilsyneladende (yderligere) skår i broderskabet mellem Ye og Big Brother, da førstnævnte trak sig ud af Tidal for fire måneders tid siden over en kontraktlig uenighed om manglende millionbetaling for nogle musikvideoer og en bonus for nye abonnenter efter ‘The Life of Pablo’-premieren.

Det kom efter en periode, hvor Kanye West tilsyneladende uden Jay-Z’s samtykke åbent havde opfordret Apple Music til at købe Tidal, inden det famøse, rablende punktum for hans Saint Pablo Tour, hvor han langede eftertrykkeligt ud efter Jay-Z og Beyoncé.

Nu lader det til, at Kanye West selv vil bevæge sig ud i streaming-oceanet. I hvert fald har han via et af sine holdingselskaber søgt om rettighederne til varemærket Yeezy Sound i fire kategorier, der blandt andet omfatter streamingtjenester, downloadservice, fysiske butikker og pladeselskab.

Det er umiddelbart lidt svært at gisne om, hvad planen for Yeezy Sound er, men i hvert fald ligner det en massiv satsning fra virksomheden Wests side. Hvis der er tale om en streamingtjeneste, bliver det interessant at se, hvad Jay-Z siger til det.

Læs også: Kanye er tilbage – lyder manisk som gæst på ‘Dat Side’

Advertisement