»Et spektakulært portræt af en diva« – se filmen om Grace Jones på C More

Lil Peep giver råd til folk med selvmordstanker i hidtil uset interview

I april lavede Lil Peep et interview med bloggen Montreality, og nu, efter den unge rappers død, har Montreality udgivet det 13 minutter lange videointerview, hvor han blandt andet taler om sit forhold til stoffer og giver råd til unge, der kæmper med selvmordstanker.

Interviewet starter med umiddelbart lette emner, hvor Lil Peep fortæller om gamle teenagejob og sine yndlingsrappere, men undervejs kommer samtalen omkring langt tungere emner. Mod slutningen bliver han spurgt om, hvad han ville sige til én, der overvejer selvmord.

»Alting ændrer sig med tiden. Du kan ikke forudse, hvor du er om et år, du aner det ikke. Jeg har været virkelig, virkelig langt nede«, svarer han. »Du skal være taknemlig for, hvad du har. Man skal aldrig være utaknemlig«.

Nogle af interviewerens spørgsmål klinger ubehageligt tragisk efter Lil Peeps død, da de blandt andet omhandler livet efter døden, og hvad Lil Peep mener om psykedeliske stoffer: »Jeg har aldrig haft et bad trip. Jeg er så bevidst om, at jeg er på hvad det nu er, jeg er på. Der er næsten en ædru mig inden i den fucked up mig, der siger ‘du har det fint’«, svarer han.

Til slut giver han et råd til nutidens ungdom: »Vær opmærksom på hvad der sker omkring jer. Og lad være med at blive politimand«.

Læs også: Lil Peeps musik var ét stort råb om hjælp – hvorfor blev det ikke hørt?

Advertisement