Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

Lil Peeps fotograf hylder den afdøde rapper i ny video

Det er en lille uges tid siden, at verden fik den triste nyhed om, at den kun 21-årige rapper Lil Peep var død. Det udløste hyldester og reaktioner fra kolleger som Post Malone, Diplo og Lil B, og nu har Lil Peeps fotograf Wiggy også lavet en hyldest til den unge rapper, der var en af frontfigurerne i den fremadstormende bølge Soundcloud-rap.

Videoen viser Lil Peep rejse, spille koncerter, være hos frisøren og bare hænge ud med sine nærmeste. Den starter desuden med Lil Peep, der fortæller om sit forhold til sin overvældende succes: »Du forventer ikke at sådan noget her kan ske. Men du når ikke hertil uden at have arbejdet hårdt, så når man endelig er der, er man ikke overrasket, hvis du forstår. Man er sådan: ‘Fuck, jeg har gjort så meget’. Så er jeg virkelig overrasket over at være her? Nej«.

Soundtracket til videoen er det Beach House-samplende nummer ‘Downtown’, der blev udgivet for et par uger siden.

Læs også: Efter Lil Peeps død: Hiphoppen forsøger at skylle stofferne ud

Advertisement