»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Lil Uzi Vert udgiver deluxe-udgave af ‘Luv Is Rage 2’ med fire helt nye numre

Lil Uzi Vert udgiver deluxe-udgave af ‘Luv Is Rage 2’ med fire helt nye numre
Lil Uzi Vert.
Foto: Theo Wargo/Getty Images

Lil Uzi Verts officielle debutalbum ‘Luv Is Rage 2’ blev surprise-udgivet i starten af september, og det røg med det samme ind på førstepladsen på Billboards albumhitliste. I dag har Lil Uzi Vert udgivet en deluxe-udgave af albummet, hvorpå man finder fire helt nye numre.

De fire numre er ‘Skir Skirr’, ‘Loaded’, ‘Diamonds All On My Wrist’ og ’20 Minutes’, og hvor ‘Skir Skirr’ og ‘Diamonds All On My Wrist’ er to lidte hårdere numre, har ‘Loaded’ et halvpoppet, følsomt klavertema, mens ’20 Minutes’ er et næsten r’n’b-agtigt nummer.

Du kan lytte til de fire nye numre på Spotify HER.

Læs anmeldelse: Lil Uzi Vert ‘Luv Is Rage’

Advertisement