Mesterlige Bryson Tiller havde Tap1’s trap-sjæle i sin hule hånd

Mesterlige Bryson Tiller havde Tap1’s trap-sjæle i sin hule hånd
5 6
Bryson Tiller

Koncert, Tap1

Som det fremgår i vores interview med Bryson Tiller op til hans koncert i Tap1, stråler den amerikanske r’n’b-sanger/rapper af ydmyghed og taknemmelighed, hvilket også tydeligt spejlede sig i alt, Kentucky-kunstneren sagde og foretog sig på scenen tirsdag aften.

Og der skal virkelig meget ydmyghed til at lægge en dæmper på det massive talent, der drev Bryson Tiller, når han i sin mesterlige færd ubesværet skiftede mellem croonende r’n’b-fraseringer og knivskarpe rap-flows

Det var en overordentlig dygtig koncert. Med hjælp fra sit tre mand høje band bestående af keys, trommer og dj (plus en hype man) indfangede Tiller publikum med lyden af torden efterfulgt af de energiske turn-up-numre ‘Self-made’ og ‘Blowing Smoke’ krydret med strobelys og vilde trommefills.

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay

Efter de første par numre forlod hovedpersonen den nederste platform for at tilslutte sig bandet på toppen af scenen og her hæve niveauet i mere end blot fysisk forstand med hittet ‘Exhange’ , hvor Tiller – symbolsk for omkvædets tekst – gav sig selv fuldt ud i bytte for den fulde kærlighed fra Tap1’s mange trap-sjæle: »Just give me all of you in exchange for me«.

Pludselig sad han på en rund barstols piedestal og skuede over sit publikum fra toppen af Tap1, hvorefter han indledte det, der viste sig at være en gigantisk tretrinsraket af dansehits, der blev kickstartet af den sexede, rokkende ‘Somethin Tells Me’, hvorfra smooth overgange satte gang i afrobeat-bangeren ‘Run Me Dry’ og endelig det globale sommerhit ‘Wild Thoughts’.

Med henblik på Tillers egen respektfulde sceneopførsel havde det klædt koncerten, at den massive smartphone-skov blev nedlagt bare et øjeblik, så publikum for alvor kunne lade musikken sætte fuld gang i hænder og hofter og derved nedbryde Tap1’s kolde, industrielle mure. Eller hvis telefonen blev lagt i lommen til fordel for et tiltrængt mosh under den aggressive ‘Rambo’.

Men hvis man missede koncerten, så vil den så heldigvis være at finde i utallige brudstykker på Snap- og Instagram-stories det næste halve døgns tid.

Afslutningsvis skruede Bryson Tiller så helt ned og overlod vokalen – som stod knivskarpt gennem hele koncerten – til et oplagt publikum med overbevisende kendskab til hvert eneste ord i gennembrudshittet ‘Don’t’, som svævende trængte igennem til selv den hårdeste trap-sjæl.

Læs interview: Bryson Tiller gik fra pizza-job til Rihanna-samarbejde: »Jeg savner ikke at være broke«

 
 
Advertisement