»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Migos vil spille hyænerne i den nye ‘Løvernes Konge’ – Quavo rækker hånden ud til Disney

Migos vil spille hyænerne i den nye ‘Løvernes Konge’ – Quavo rækker hånden ud til Disney
Takeoff, Quavo og Offset
Foto: Theo Wargo/Getty Images

Disney har om nogen taget remake-mindsettet til sig og er godt i gang med at pløje hele deres bagkatalog af klassikere igennem. Næste levende billede er ‘Løvernes Konge’, der bliver udgivet efter samme CGI-devise som ‘Junglebogen’ og ‘Skønheden og Udyret’.

Migos – der tidligere har luftet drømmen om at lave film – dufter succesen og har nu meldt sig under fanerne som de tre hyæner fra filmen, der i den nye version kommer til at hedde Shenzi (hjernen), Kamari (kværulanten) og Azizi (fjolset).

Det er et ret interessant tankeeksperiment at vurdere, hvem der i så fald skulle være hvem. Fansene er i al fald med på idéen:

Sponsoreret indhold
En præst, en gangster og en kultleder går ind på et hotel
… og deres mørke, mystiske hemmeligheder smuldrer i den stjernespækkede thriller ‘Bad Times at the El Royale’. Find spilletider og billetter her.
Nordisk Film

Men!

Der er et lille problem dog: Jon Favreau (‘Iron Man’, ‘Chef’), der skal instruere ‘Løvernes Konge’-live action-remaket afslørede i sidste uge stort set hele filmens stemmecast og her kom det frem, at rollerne som Shenzi, Kamari og Azizi bliver besat af henholdsvis Florence Kasumba, Keegan-Michael Key og Eric André.

Så medmindre Disney og Favreau pludseligt skifter mening, så er Migos nok lige en postgang for sent ude af starthullerne.

Foruden de tre er Beyoncé (Nala), Donald Glover (Simba), John Oliver (Zazu), Chiwetel Ejiofor (Scar) og Billy Eichner og Seth Rogen (hhv. Timon og Pumba) og et hav af andre store stjerner tilknyttet projektet.

Læs også: Beyoncé skal lægge stemme til ‘Løvernes konge’-remake

Advertisement