Miley Cyrus bringer sin countryforelskelse til ‘Saturday Night Live’ – spiller ‘Bad Mood’ og ‘I Would Die For You’

Sidste gang, Miley Cyrus optrådte i ‘Saturday Night Live’ i 2015, var det med enorme dreadlocks, blomster i håret og et bemærkelsesværdigt, fe-agtigt kostume. Dét image er smidt over bord nu for Cyrus, der præsenterede et lidt mere modent og renskuret image i aftenens ‘SNL’-optræden.

Her spillede den amerikanske sangerinde to numre fra sit seneste countryforelskede album, ‘Younger Now‘, i form af den rockede ‘Bad Mood’, iklædt i sort kjole og netstrømper, og den ømme ballade ‘I Would Die For You’ i et uskyldsrent, hvidt outfit. Se ‘Bad Mood’ ovenfor og ‘I Would Die For You’ i videoen nedenfor.

I løbet af showet optrådte Cyrus også i adskillige sketches, hvor hendes forlovede Liam Hemsworth blandt andet også kiggede forbi.

Læs også: Carpool Karaoke: Miley Cyrus og James Corden synger ‘Party in the USA’ og snakker om twerk-fadæsen