Mø og Diplo slår igen pjalterne sammen – hør den nye single ‘Get It Right’

Mø og Diplo slår igen pjalterne sammen – hør den nye single ‘Get It Right’
Mø anno 2017. (Foto: James J. Robinson)

Bedst som man troede, at Mø havde lagt EDM-stilen lidt på hylden, er hende og Diplo gået sammen om nummeret ‘Get It Right’. og Diplo har tidligere samarbejdet på Mø-nummeret ‘XXX 88’ , Justin Bieber-samarbejdet ‘Cold Water’ og selvfølgelig det uundgåelige 2015-hit ‘Lean On’.

Singlen agerer soundtrack til en kommende dokumentar om Major Lazer, hvor omdrejningspunktet er en udendørs koncert, gruppen spillede på Cuba sidste år.

‘Get It Right’ lyder lige dele af Mø og Diplo med sangerindens karakteristiske vokal i front og en meget Diplo-agtig produktion nedenunder: Omkvædet består i 2017’s ånd af et instrumentalt drop med lyst pitchede vokal-samples, som man også hørte på ‘Lean On’, Justin Bieber-samarbejdet ‘Where Are Ü Now’ og utallige andre Diplo-produktioner.

Udover at have udgivet ep’en ‘When I Was Young’ lægger Mø lige nu an til en nordamerikansk turné sammen med den norske producer Cashmere Cat.

Læs også:  Mø er trådt ud af Diplos EDM-skygge – hendes nye ep føles som en frisk begyndelse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af