Noel Gallaghers band omfatter en kvinde, der spiller på saks – Liam er ikke imponeret

Noel Gallaghers band omfatter en kvinde, der spiller på saks – Liam er ikke imponeret
Du kan spotte Episk Saks-kvinde i ponchoen bag Noel.

Har du nogensinde stået i øveren og tænkt »hmm, det lyder lækkert, men det mangler noget saks«? Nej? Så er du ikke Noel Gallagher, der til sit band High Flying Birds har hyret en formodentlig professionel musiker, der i ramme alvor spiller på en saks. Nej, der ikke tale om blæseinstrumentet af messing. Ja, der er tale om håndarbejdsredskabet.

Det kunne teoretisk set være en interessant tilføjelse, med tanke på at olietønder og save rask væk er strøget med i musikernes øvelokale, men ulempen ved saksen er, at man ikke rigtig kan høre den. Det får ikke desto mindre saksisten til – med afdæmpet entusiasme – at åbne og lukke saksen i takt til den ældre Gallagher-brors nye single ‘She Taught Me How To Fly i det britiske talkshow ‘… with Jools Holland’.

Det musikalske paradigmeskifte er fanget på kamera her:

Ikke overraskende har Noel Gallaghers lillebror Liam rigeligt at sige om den sag:

Det er intet mindre end fantastisk, at britpop-krigen anno 2017 er internt i Oasis.

Læs også: Udgivelsen af ‘As You Were’ har tydeliggjort Gallagher-brødrenes afgrundsdybe konflikt

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold