»Et spektakulært portræt af en diva« – se filmen om Grace Jones på C More

Pharrell »fucking hader« førstesinglen ‘Hot-n-Fun’ fra N.E.R.D.’s 2010-album ‘Nothing’

Pharrell »fucking hader« førstesinglen ‘Hot-n-Fun’ fra N.E.R.D.’s 2010-album ‘Nothing’

Det er svært at forestille sig en pladeboss fortælle to af verdens mest profilerede producere Pharell Williams og Chad Hugo, hvordan de skal gøre deres arbejde. Men sådan har det ikke altid været.

Når de med deres vanlige samarbejdspartner Robert Walker sidder og brygger på N.E.R.D.’s kommende album ‘No One Ever Really Dies’ er der ingen tvivl om, at de selv er mere i førersædet end de var på deres seneste album ‘Nothing’ fra 2010, da musikbranchen var en ganske anden, end den er i dag.

Dengang havde pladeselskaberne nemlig en større indflydelse på slutproduktet, hvilket eksempelvis har fået Pharrell til at hade førstesinglen ‘Hot-n-Fun’ fra ‘Nothing’ som pesten. Det er den her:

Han lægger ikke fingre imellem sit had til ‘Hot-n-Fun’ i et live-interview med OTHERtone på Apple Music-radiokanalen Beats 1.

»Måden folk brugte musik på, var ved at ændre sig. Internettet blev det her smukke sted, hvor du kunne lave musik og ikke ende på en Billboard-hitliste og stadig sælge en ordentlig røvfuld plader«, siger han eksempelvis og fortsætter:

»Den her internet-ting var på vej, og pladeselskabet forstod det bare ikke. De var sådan her: “Vi har brug for I laver nogle uptempo-plader. Vi har brug for, I laver noget, vi kan spille på klubben”. Vi indvilgede og jeg hader ‘Hot-n-Fun’. Jeg fucking hader den,« siger han og forklarer, at numrene ‘Life as a Fish’ og ‘Inside of Clouds’ var mere i den retning, N.E.R.D. selv ville i.

Du kan se hele interviewet fra ComplexCon herunder:

De øvrige medlemmer af gruppen er øvrigt helt enige i, at friheden omkring ‘Nothing’ var ikke-eksisterende og kalder det en »mørk, deprimerende kreativ tid«.

Læs også: N.E.R.D.’s comeback overskygges af rappende Rihanna, der ikke giver en fuck

Advertisement