»Et spektakulært portræt af en diva« – se filmen om Grace Jones på C More

Post Malone og 21 Savage udlever blodige Tarantino-drømme i vild video til ‘Rockstar’

Hvis der nogensinde har været et nummer, der lagde op til en helt himmelråbende stereotypisk hiphopvideo med alt, den kan trække af villige babes, store biler og stoffer i stride strømme, er det Post Malone og 21 Savages kæmpehit ‘Rockstar’.

Men på trods af »fuckin’ hoes and poppin’ pillies«-stemningen, der lægges for vejen i den wavy lille dobbeltplatin-perle, har makkerparret valgt en at gå full on Quentin Tarantino i den nye video. Her finder vi en overlegen Post Malone, der går direkte i kødet på en række jakkesætklædte fjender med et samuraisværd i hånden, ondskab i sulet og masser af blod sprøjtende til alle sider.

Musikvideoen, der er instrueret af britiske Emil Nava, minder en god del (i hvert fald for det mindre kong fu-kyndige øje) om Tarantinos ‘Kill Bill 1’, hvor Uma Thurman ene kvinde står overfor at slagte hele O-Ren Ishiis ulasteligt klædte, katana-bevæbnede Crazy 88-hær. 

Læs også: ‘Rockstar’ er lyden af to hiphop-underdogs, der vinder mod alle odds