Det nyeste hiphop finder du på ’RapCaviar’ på Spotify – opdateres hver uge

Post Malone reagerer på Lil B’s beskyldninger om manglende autencitet

Selvom diskussionen om autencitet er lige så gammel som rap-gamet selv, var det alligevel temmeligt overraskende, da Lil B sidste måned ud af det blå langede ud efter Post Malone på Twitter og anklagede ham for at være en racistisk country-musiker i forklædning.

Det reagerede Post Malone i første omgang på ved at anfægte, at det skulle være Lil B selv, der havde skrevet de temmeligt hårde anklager.

I videoen øverst i artiklen uddyber Post Malone sit standpunkt og forholder sig først og fremmest uforstående over for Lil B’s udfald: »Jeg ved ikke, hvad der skete. Lil B har altid haft pæne ting at sige«, siger han blandt andet. Det indleder en mere generel diskussion om at være hvid rapper, der faktisk er ganske interessant. Det starter omkring 1.40-mærket.

Læs også: Post Malone og Lil B mundhugges på Twitter over ‘Rockstar’-stjernens oprigtighed