Rygter: Taylor Swift vil tilbageholde ‘Reputation’ fra streamingtjenester

Rygter: Taylor Swift vil tilbageholde ‘Reputation’ fra streamingtjenester
Foto: Mark Metcalfe/Getty Images

Lige nu svirrer rygterne om, at Taylor Swift vil tilbageholde sit kommende album ‘Reputation’ fra streamingtjenester, når det udkommer på fredag. Popsangerinden har tidligere haft beefs med Apple Music, og flere gange har hun udtalt, at streaming er med til at devaluere musik. Derfor virker rygterne heller ikke helt usandsynlige.

Rygterne går på, at Swift planlægger at tilbageholde albummet i mindst en uge for at booste albumsalget. Det er set før af blandt andet Adele med hendes album ’25’, der på den måde brød alle salgsrekorder.

The New York Times skriver, at »fire ledere af store streamingtjenester har sagt, at de ikke forventer, at albummet kan streames til at starte med«. De samme har dog også udtalt, at planerne kan ændre sig hvert øjeblik.

I lang tid var det kun muligt at streame Taylor Swifts musik på Apple Music, men i juni valgte hun at frigive samtlige album på alle streamingtjenester. Endda samme dag, som Katy Perry udgav sit ‘Witness’-album, hvilket mange så som endnu et snedigt træk i Swift og Perrys efterhånden ret langvarige beef.

Albummet ‘Reputation’ vil under alle omstændigheder kunne købes via Taylor Swifts egen webshop eller på iTunes.

Læs også: Her er ALT, hvad vi ved om Taylor Swifts kommende album ‘Reputation’.

Advertisement