Schultz & Forever er tilbage med det sprudlende popnummer ‘Backwards’

Schultz & Forever er tilbage med det sprudlende popnummer ‘Backwards’

Danske Jonathan Schulz aka Schultz & Forever har ikke udgivet musik i tre år, men nu er han tilbage for fuld udblæsning på singlen ‘Backwards’.

Sangen er første udspil fra hans kommende album ‘Grand Guignol’, og hvor mange andre artister henter lidt subtil inspiration fra 80’ernes storladne synthpop, har Schultz and Forever lavet et nummer, der uden omsvøb spiller på alle de store 80’er-tangenter – det lyder som noget, der kunne være taget ud af et af de senere album fra Fleetwood Macs storhedstid.

Der er masser af rumklang over hele linjen, perlende synthklange, panfløjte, legesyge guitarriff og synthsolo ikke mindst. Det er sjovt, ekstremt catchy, og det bevæger sig væk fra den tilbagelænede Connan Mockasin-agtige lyd, der kendetegnede Schultz & Forever-ep’en ‘Broadcast Dynamics’ fra 2014.

Debutalbummet ‘Grand Guignol’ udkommer den 23. februar.

Annonce