Smuglyt til CyHi The Prynces nye album ‘No Dope on Sundays’ – Kanye, Pusha T, 2 Chainz m.fl. gæster

Smuglyt til CyHi The Prynces nye album ‘No Dope on Sundays’ – Kanye, Pusha T, 2 Chainz m.fl. gæster
CyHi The Prynce.

CyHi The Prynces ‘No Dope On Sundays’ udkommer egentlig først på fredag, men hos NPR kan du tage forskud på glæderne og nu høre hele albummet i sin fulde længde.

CyHi, der er signet på G.O.O.D. Music, har allerede udgivet singlerne ‘Dat Side’, der havde Kanye West som gæst, og ‘God Bless Your Heart’, der udkom i fredags. Albummets resterende numre byder på gæsteoptrædener fra Pusha T, 2 Chainz, Schoolboy Q, BJ the Chicago Kid, Travis Scott og Estelle.

Yderligere interessant er det, at CyHi The Prynce i forbindelse med forpremieren gennemgår alle numrene på ‘No Dope On Sundays’ og tankerne bag.

Eksempelvis skriver han om Kanye-samarbejdet: »Efter du har haft en god dag in the trap, tager du på Follies (Atlanta stripklub) eller sådan noget og fyrer the fuck op. ‘Dat Side’ handler om os, der hænger ud, går ud og har det sjovt, mens vi prøver at glemme verdens problemer – man har det bare godt med sine venner på klubben, og så er der bare denne her ene irriterende fyr, der forsøger at ødelægge det. Eller en eller anden groupie, der drikker al vores sprut«.

Hør albummet og læs CyHis gennemgang hos NPR HER.

Sponsoreret indhold
»En natur-nørd fanget på stenbroen«
Sara Hjort har brug for en solid dosis naturnørderi og små, pippende strudseunger i sit tv. Hør om den danske skuespillers tv-cravings her.