»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

St. Vincent optræder med ‘Los Ageless’ hos Graham Norton – snakker om sin kønsinkluderende guitar

St. Vincent udgav i sidste måned sit album ‘Masseduction’ der høstede sjældne seks stjerner fra vores anmelder, og i weekenden kiggede hun forbi den britiske talkshowvært Graham Norton for at optræde med nummeret ‘Los Ageless’.

Det bistre, stramme synthpopnummer ‘Los Ageless’ blev opført med kun St. Vincent på scenen og hidsige neon-visuals og mannequin-lignende dansere i baggrunden. Annie Clark var iført et vildt pink outfit, som hun allerede har luftet til tidligere koncerter.

Efter sin optræden fik Annie Clark og Graham Norton en kort snak om albumcoveret til ‘Masseduction’ og hvis bagdel, der har stået model til det farverige billede. I samme ombæring fik Annie Clark mulighed for at fortælle om sin selv-designede guitar, som hun havde med på scenen, og hun fortæller, at dens design er kønsinkluderende. Guitarens krop er nemlig væsentligt mindre og lettere end andre guitarer, og desuden har den et cut-away, der giver god plads til bryster. Guitaren er i salg og har i følge St. Vincent en »rock-monster-tone«.

Læs anmeldelse: St. Vincent ‘Masseduction’