Tove Lo giver brandvarm optræden hos Jimmy Fallon – se hende spille ‘Disco Tits’

Tove Lo er selvsikker, legesyg, sexet, og det understregede hun bestemt også, da hun i går optrådte med singlen ‘Disco Tits’ hos Jimmy Fallon.

Musikvideoen til ‘Disco Tits’ udkom i starten af oktober, og i her havde Tove Lo en ret hed romance kørende med en gul, plysset dukke. Dem var der ingen af under hendes optræden hos Jimmy Fallon, og i stedet kørte hun den hjem på en forførende vokal, disco-moves, bare fødder og kraftige røde neonlys.

‘Disco Tits’ er første og eneste single fra Tove Los kommende album ‘Blue Lips (Lady Wood Phase II)’, der udkommer fredag. I musikvideoen til ‘Disco Tits’ forklarer Tove Lo blandt andet, at ‘Lady Wood’ er hendes måde at sige chicks with balls på uden at skulle referere til noget mandligt.

Læs interview:  Tove Lo er ikke bange for at onanere på film

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.