»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Tove Lo giver brandvarm optræden hos Jimmy Fallon – se hende spille ‘Disco Tits’

Tove Lo er selvsikker, legesyg, sexet, og det understregede hun bestemt også, da hun i går optrådte med singlen ‘Disco Tits’ hos Jimmy Fallon.

Musikvideoen til ‘Disco Tits’ udkom i starten af oktober, og i her havde Tove Lo en ret hed romance kørende med en gul, plysset dukke. Dem var der ingen af under hendes optræden hos Jimmy Fallon, og i stedet kørte hun den hjem på en forførende vokal, disco-moves, bare fødder og kraftige røde neonlys.

‘Disco Tits’ er første og eneste single fra Tove Los kommende album ‘Blue Lips (Lady Wood Phase II)’, der udkommer fredag. I musikvideoen til ‘Disco Tits’ forklarer Tove Lo blandt andet, at ‘Lady Wood’ er hendes måde at sige chicks with balls på uden at skulle referere til noget mandligt.

Læs interview:  Tove Lo er ikke bange for at onanere på film