»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Barselonas nye single kigger tilbage på et overvældende 2017

Barselonas nye single kigger tilbage på et overvældende 2017
Barselona.
Foto: Sophus Wolf

Barselona udgav deres debut-ep ‘Drengepop’ i september, og nu har de udgivet den opfølgende single ‘Et år’. Samtidig annoncerer bandet også en kommende forårsturné, der vil tage dem rundt til ni danske byer.

Barselona har fløjet med raketfart i 2017 – et år, der har budt på optrædener på Roskilde Festival og Smukfest, turné med The Minds of 99 og udgivelsen af deres debut-ep. De mange oplevelser kigger drengene tilbage på i den nye single, der er en eftertænksom, men fyrig ode til året, der er gået.

»Et år / jeg har tænkt på det her år i flere år«, synger Rud Aslak. Nummeret handler om at gå fra at drømme om noget til pludselig at se det gå i opfyldelse. Noget der for bandet både har været forbundet med stress og ikke mindst en stor glæde.

Barselona-turné:
28/3 Lille Vega, København
30/3 Radar, Aarhus
31/3 Kulisselageret, Horsens
5/4 NygadeHuset, Aabenraa
6/4 Værket, Vejle
7/4 URT Huset, Thisted
12/4 Walthers, Skanderborg
14/4 Tapperiet, Køge
20/4 Sønderborghus, Sønderborg
21/4 Kulturmaskinen, Odense