Barselonas nye single kigger tilbage på et overvældende 2017

Barselonas nye single kigger tilbage på et overvældende 2017
Barselona.
Foto: Sophus Wolf

Barselona udgav deres debut-ep ‘Drengepop’ i september, og nu har de udgivet den opfølgende single ‘Et år’. Samtidig annoncerer bandet også en kommende forårsturné, der vil tage dem rundt til ni danske byer.

Barselona har fløjet med raketfart i 2017 – et år, der har budt på optrædener på Roskilde Festival og Smukfest, turné med The Minds of 99 og udgivelsen af deres debut-ep. De mange oplevelser kigger drengene tilbage på i den nye single, der er en eftertænksom, men fyrig ode til året, der er gået.

»Et år / jeg har tænkt på det her år i flere år«, synger Rud Aslak. Nummeret handler om at gå fra at drømme om noget til pludselig at se det gå i opfyldelse. Noget der for bandet både har været forbundet med stress og ikke mindst en stor glæde.

Barselona-turné:
28/3 Lille Vega, København
30/3 Radar, Aarhus
31/3 Kulisselageret, Horsens
5/4 NygadeHuset, Aabenraa
6/4 Værket, Vejle
7/4 URT Huset, Thisted
12/4 Walthers, Skanderborg
14/4 Tapperiet, Køge
20/4 Sønderborghus, Sønderborg
21/4 Kulturmaskinen, Odense

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.