Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

Beyoncé-inspireret specialøl bliver lukket ned af Beyoncé selv

Beyoncé-inspireret specialøl bliver lukket ned af Beyoncé selv
Beyoncé.
Foto: Christopher Polk/Getty Images

Det amerikanske bryggeri Lineup Brewing har lavet en øl, der skulle hædre popstjernen over dem alle: Beyoncé. Men tilsyneladende faldt æresøllen ikke i god jord hos Queen B og hendes folk. De har bedt bryggeriet om at stoppe produktionen af øllen.

Pilsneren med navnet Bïeryoncé blev lavet da bryggeriets ejer Katarina Martinez missede en Beyoncé-koncert på trods af, at hun havde billetter.

»Som en latinamerikansk, kvindelig leder er jeg meget inspireret af hende, så jeg tænkte, jeg ville hylde hende. Vi er skuffede over, at hun ikke tog det som et kompliment, men oh well. Det var sjovt, så længe det varede«, fortæller Katarina Martinez til Pitchfork.

Selvom Bïeryoncé har et lyserødt logo, der fint matcher Beyoncés selvbetitlede album fra 2013, er dåseøller nok heller ikke det første, man ville sætte i forbindelse med den amerikanske popdivas brand.

Et begrænset lager er dog stadig til salg i New York.

Advertisement