Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

Brockhampton udgiver den rørende kortfilm ‘Billy Star’ forud for ‘Saturation III’

På fredag udgiver Brockhampton tredje del af deres ‘Saturation’-trilogi, og i nat har de smidt en bombe af en teaser for det kommende album. Først kom den funky single ‘Boogie’, men kort tid efter udgav hiphop-crewet også den 20 minutter lange kortfilm ‘Billy Star’, der indeholder masser af ny musik fra deres kommende udgivelse.

‘Billy Star’ er en rørende og visuelt stærk fortælling om homoseksuel, skjult kærlighed. I videoen ser kærlighedshistorien ud til at have en ret ulykkelig slutning, men ifølge Brockhamptons Kevin Abstract er videoen faktisk en trailer til en fuldlængde film med samme titel.

Annonce

Han skrev på Twitter i nat: »Der kommer en film i fuld længde i biograferne. Billy Star. Tak til crewet og mine venner og jer, der har set med. Det betyder så meget. Jeg vil bare lave film«. Se opslaget forneden.

Brockhampton har sagt, at deres tredje ‘Saturation’-album også bliver deres sidste, og efter ‘Billy Star’ er man kun endnu mere spændt på, hvad det banebrydende hiphop-kollektiv har i vente. Du kan se videoen til ‘Boogie’ nederst og ‘Billy Star’ øverst.

Læs også: Er hiphoppens homoforskrækkelse fortid?