»Et spektakulært portræt af en diva« – se filmen om Grace Jones på C More

Cardi B oser af charme i interview med Jimmy Fallon

Cardi B var gæst hos Jimmy Fallon i går, og hun formåede i den grad at charmere studiet med sin sprudlende personlighed. Selv Jimmy Fallon lod til at være overrumplet af Cardis goofy attitude.

I interviewet kommer Cardi blandt andet ind på julegaveræs, forlovelsen med Migos-rapperen Offset og hendes navns oprindelse. Tilsyneladende var hendes første kunstnernavn Bacardi B, men af en eller anden grund blev hendes Instagram-konto konstant lukket, hvilket hun mistænker firmaet Bacardi for at være skyld i.

Cardi fortæller også om sin nye single ‘Bartier Cardi’ feat. 21 Savage, der udkommer fredag. ‘Bartier’ er selvfølgelig en reference til mærket ‘Cartier’, men hun har lært af Bacardi-fadæsen og garderet sig mod søgsmål, fortæller hun.

Læs også:  Fem tendenser, der gjorde 2017 til et af de mest skelsættende år i hiphop nogensinde