Cardi B udgiver ondt track med 21 Savage – hør ‘Bartier Cardi’

Cardi B udgiver ondt track med 21 Savage – hør ‘Bartier Cardi’
Foto: Gustavo Caballero/Getty Images

Endelig kom der en efterfølger til ‘Bodak Yellow’. Cardi B har i dag udgivet singlen ‘Bartier Cardi’ feat. 21 Savage, og ligesom ‘Bodak Yellow’ er det et hårdt track med et simpelt budskab: Cardi B er the shit.

Hvis man synes, at teksten i ‘Bodak Yellow’ er dirty, bliver det kun værre på ‘Bartier Cardi’. Både Cardi og 21 Savage smider ret eksplicitte linjer, og så er der ellers skruet gevaldigt op for ‘skrrrt’-lydene fra Cardis side. Hvor ‘Bodak Yellow’ mest var båret af Cardis drivende, tunge rap, går det virkelig stærkt på ‘Bartier Cardi’, og det lykkes hende at få klemt sit eget navn ind i teksten over 50 gange.

Cardi B har været flittig i denne uge. Hun var med i en Ozuna-video og en G-Eazy-video, og så charmerede hun alle i et interview med Jimmy Fallon.

Læs også: Cardi B erobrede 2017 ved ikke at give en fuck

Annonce