Eminem i stort interview: »Jeg har lavet dårlige album«

Eminem i stort interview: »Jeg har lavet dårlige album«
Eminem til MTV Movie Awards, 2014.
Foto: Kevork Djansezian/Getty Images

Eminem har netop udgivet sit niende album ‘Revival‘, hvor han blandt andet disser Trump, forsøger sig med Migos’ flow, rapper over The Cranberries’ ‘Zombie’ og en masse andre ting. Nu har han givet et stort interview til Vulture, hvor han taler om albummet og dets kontekst.

Detroit-rapperen forklarer blandt andet, hvordan han balancerer politisk indhold med mere komiske Slim Shady-sange, hvorfor Donald Trump får hans »blod til at koge«, og så indrømmer han, at han har »udgivet dårlige album«. Eminem beskriver ‘Encore’ som »middelmådigt« og fortæller en ret fascinerende historie om tilblivelsen af ‘Relapse’:

»’Relapse’ var et sjovt album for mig, fordi jeg først lige var begyndt at rappe igen efter at have været narkoafhængig. Jeg var så rundt på gulvet, at folk omkring mig troede, at jeg havde givet mig selv en hjerneskade. Jeg var i en mærkelig tåge i flere måneder. Jeg gav, bogstavelig talt, ingen mening; det var så længe siden, jeg havde lavet musik uden et ton af Valium og Vicodin«.

Derudover: Sexisme-anklager, Eminem på Tinder, venskabet med Elton John og sammenligninger med Jay-Z’s 2017-album ‘4:44’.

Læs hele interviewet hos Vulture HER.

Læs anmeldelse: Eminems komisk kaotiske ‘Revival’ er hans værste album nogensinde

Annonce