»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Får Frank Ocean sin egen radiokanal i ‘Grand Theft Auto’?

Får Frank Ocean sin egen radiokanal i ‘Grand Theft Auto’?
Frank Ocean

I morgen udgiver Rockstar Games en opdatering til ‘Grand Theft Auto Online’ med titlen ‘Doomsday Heist’. Og i går lagde Frank Ocean et billede op på sin Tumblr, som lækker stærkt op til, at han får sin helt egen radiostation i den nye opdatering af spillet.

Radiostationen har navnet ‘Blonded Los Santos 97,8 FM’, og meget kunne altså tyde på, at det snart bliver muligt at cruise gennem Los Santos gader til enten Frank Oceans egne numre eller til numre, som han selv har udvalgt til en særlig Ocean-agtig køretur.

Frank Ocean sagde i sidste måned, at han faktisk har et helt album klar, der bare ikke er blevet udgivet endnu. Måske et enkelt nyt nummer kunne snige sig ind på Blonded Los Santos 97,8 FM?