»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

‘Family Guy’ tager fishstick-joken videre og introducerer Kanye-canes

‘Family Guy’ tager fishstick-joken videre og introducerer Kanye-canes

Året er 2009. ‘South Park’-skaberne Trey Parker og Matt Stone laver det nu famøse afsnit ‘Fishsticks’ centreret omkring Kanye Wests ego, intelligens og manglende jordforbindelse.

Nu skriver vi 2017, Lil Yachty rapper »she blow that dick like a cello« og DJ Khaled høster topplaceringer på hitlisterne udelukkende via sine ad libs: Jokes med Kanye West som hiphoppens favorit-syndebuk virker en anelse malplaceret.

Ikke desto mindre er Kanye West stadig (med god grund) nem at bashe – også selvom han ikke har udgivet hele året. ‘Family Guy’ gjorde det i deres julespecial, der blev sendt i USA i weekenden. Her har de bygget videre på fiskepinde-joken og omdannet Kanye West til en selvcentreret sukkerstang med 2009-brillerne.

I afsnittet dekorerer familien Griffin huset op til jul. Meg Griffin putter de såkaldte Kanye-canes i sokkerne, mens de talende sukkerstænger smider Kanye West-sandhedsbomber som: »You know, it’s just like, you know, music, and fashion, all that. You know I can’t be stopped«, og »Mark Zuckerberg promised he’d give me fifty million dollars, fam, but then, he welshed and I’m penniless«.

Du kan se bidden herunder:

Der er dog angiveligvis intet ondt blod mellem ‘Family Guy’s skaber Seth MacFarlane og Kanye West, der blandt andet har samarbejdet omkring et afsnit af ‘The Cleveland Show’, hvor Kanye lægger stemme til rapperen Kenny West.

Læs også: Nyt ‘Family Guy’-afsnit langer igen ud efter Kevin Spacey med ‘The Usual Suspects’-reference

Advertisement