»Et spektakulært portræt af en diva« – se filmen om Grace Jones på C More

Happy Haimukkah: Haim deler veloplagt Hanukkah-sang fra øvelokalet

Happy Haimukkah: Haim deler veloplagt Hanukkah-sang fra øvelokalet

Der er dømt flitterstads og højt humør i øveren hos Haim. De tre jødiske søstre har netop smidt en lille video op på deres Twitter, hvor de fejrer Hanukkah (der begyndte i går) med en lille hjemmekomponeret sang.

»Light me up like I’m a menorah« lyder det fra Este Haim, der styrer både bassen og sangen (næsten uden at grine), som kommer omkring både dreidel-snurretoppe, latke-pandekager og kosher-brandet Manischewitz.

Med videoen skrev Haim-søstrene: »first night of haimukkah – sandler we’re coming for you«. Umiddelbart en reference til Adam Sandler, der for godt 15 år siden delte sin egen lille Hanukkah-hymne. Watch out, Sandler – der er en ny Hanukkah-banger på blokken.

Læs også: Årets 13 mest markante musikvideoer – inkl. Haim

Advertisement