Her er fem helt nye album, du skal høre i dag

Her er fem helt nye album, du skal høre i dag
Neil Young.
Foto: Kevin Winter/Getty Images
Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne uge med blandt andet Neil Young, Miguel og U2.

1. Miguel ‘War & Leisure’

R’n’b-crooneren er tilbage med efterfølgeren til ‘Wildheart’ fra 2015, og de foreløbige singler har budt på lige dele sexet fløde-r’n’b og dansable popbangers som ‘Told You So’ og ‘Pineapple Skies’. I det hele taget har opbygningen til albummet virket aldeles lovende, og forhåbentlig rider den fulde oplevelse videre på den bølge.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


2. Neil Young + Promise of the Real ‘The Visitor’

I samarbejde med musikerne fra Promise of The Real’ har Neil Young (der for nylig rundede de 72 år!) lavet albummet ‘The Visitor’, der har et snært af protestsange over sig. Førstesinglen ‘Already Great’ var i hvert fald en stikpille til Trumps Make America Great Again-kampagne.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER


Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

3. U2 ‘Songs of Experience’

‘Songs of Experience’ er efterfølgeren til ‘Songs of Innocence’ fra 2014, og indtil videre har man kunne høre fire singler fra de irske veteraner. Seneste single var ‘American Soul’, hvor Kendrick Lamar endda kiggede forbi.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


4. Chief Keef ‘The Dedication’

Chief Keef er mumble-rappens Godfather. Efter gennembruddet i 2012 med hits som ‘Don’t Like’ og ‘Love Sosa’ har Chicago-rapperen nemlig trukket sig tilbage fra mainstreamen og skabt mindre, mumlende undergrunds-mixtapes som ‘Back From the Dead 2’-mixtapet fra 2014 eller dette års geniale kærligheds-mixtape ‘Thot Breaker’. Chicago-rapperens nye album ‘Dedication’ (hans fjerde i år) gæstes blandt andet af Lil Yachty på singlen ‘Come On Now’.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.


5. Roy Woods ‘Say Less’

‘Say Less’ er OVO-crooneren Roy Woods’ debutalbum, og det indeholder blandt andet gæsteoptrædener i form af OVO-kollegerne dvsn og PartyNextDoor. Indtil nu har hørt singlerne ‘Say Less’ og ‘Balance’ feat. dvsn og PnB Rock, der begge bød på tunge, drivende beats og poppet r’n’b-vokal.

Hør albummet via Spotify HER eller Apple Music HER.

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement