Jaden Smith forklarer sangen ‘Icon’: »Jeg kan se ind i fremtiden«

Nummeret ‘Icon’ er et af de mere opsigtsvækkende på Jaden Smiths nye debutalbum ‘Syre‘ – ikke mindst fordi den unge rapper udråber sig selv til at være et ikon. Det udsagn fortjener at blive uddybet, og det bliver det nu også i et videointerview med Genius.

Her kan man høre den unge Smith fortælle, at han fortjener ikonstatus, fordi han gør ting, der ikke er blevet gjort før – som for eksempel at græde i en musikvideo.

Han nævner også andre artister, der fortjener samme status, som for eksempel Kanye West, Jimi Hendrix, Elon Musk, Frank Ocean, Kendrick Lamar og hans far og søster. Rapperen fortæller også, at han ser Kid Cudi som en af de mest indflydelsesrige rappere lige nu.

Og så fortæller Jaden Smith også, at han kan se ud i fremtiden. Han har nemlig ikke en ‘Icon’-tatovering på sin torso, som han ellers rapper om på sangen, hvilket ifølge Smiths fremtidssyn nok vil føre til mange kommentarer.

Læs også: Jaden Smiths debutalbum er et kunstnerisk ingenmandsland

Annonce