»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Katy Perry er en rebelsk Marie Antoinette i videoen til ‘Hey Hey Hey’

Katy Perrys ‘Witness’-album udkom i juni, og numrene ‘Swish Swish’, ‘Chained To the Rhythm’ og ‘Bon Appetit’ har været de hidtil udsendte singler med tilhørende musikvideoer (vi kårede blandt andet ‘Bon Appetit’-videoen til en af de mest markante i år). Nu har sangen ‘Hey Hey Hey’ også fået en video, hvor Perry udlever sin indre Marie Antoinette.

På ‘Hey Hey Hey’ synger Katy Perry om, hvordan hendes femininitet ikke gør hende svag eller lille – blandt andet beskriver hun sig selv som »Marilyn Monroe in a monster truck«, mens hun i videoen forsøger at undslippe sine kedelige royale pligter. Det indebærer blandt andet også at date den ret ucharmerende Prince Piggy.

Katy Antoinette ender desværre med af få kappet hovedet af i guillotinen, efter hun har stukket Prince Piggy en flad, men kommer dog sit afskårne hoved til undsætning som en regnbuefarvet, bad-ass ridder.

Som altid får den ikke for lidt i Perrys musikvideoer. Katy Perry giver koncert i Royal Arena den 8. juni næste år.

Læs også: Årets 13 mest markante musikvideoer