Det nyeste hiphop finder du på ’RapCaviar’ på Spotify – opdateres hver uge

Kendrick Lamar vil udgive en særlig udgave af ‘Damn’ med omvendt trackliste

Kendrick Lamar vil udgive en særlig udgave af ‘Damn’ med omvendt trackliste

Ifølge Microsoft Music Store (der måske bedst kan beskrives som Microsofts pendant til Apples iTunes), vil Kendrick Lamar udgive en særlig collectors edition af sit album ‘Damn’, der udkom tidligere i år.

Det særligt interessante ved albumudgivelsen er, at tracklisten er blevet vendt på hovedet – det skal siges, at selve tracklisten nu er forsvundet fra Microsofts website, men flere udenlandske medier har i nat rapporteret om den omvendte rækkefølge. Måske det var en hemmelighed, der endnu ikke var klar til at blive afsløret?

Albummets åbningsnummer bliver derved ‘Duckworth’ og afslutningsnummeret ‘Blood’. Tidligere har Kendrick fortalt i et interview med MTV, at der gemte sig en anden oplevelse af ‘Damn’, hvis man netop spillede albummets sange i omvendt rækkefølge.

»Jeg tror ikke, historien nødvendigvis ændres, men jeg tror, stemningen ændres. Den første vibe, når man lytter fra starten hele vejen til slutningen er… denne her aggression og attitude. Du ved, ‘DNA’, og en afsløring af, hvem jeg virkelig er. Lytter du fra slutningen, er det næsten en dualisme og en kontrast til den indviklede Kendrick Lamar. Begge disse dele er den, jeg er«, fortæller han.

Den særlige udgave af ‘Damn’ får også et anderledes sort/hvid cover, hvor Kendrick er iført en t-shirt med albumtitlen på brystet. I skrivende stund er det uklart, hvornår den nye udgave kan købes – umiddelbart kan numrene fra albummet kun købes enkeltvis.