Liam og Noel Gallagher slutter fred: »We’re all good again«

Liam og Noel Gallagher slutter fred: »We’re all good again«
Brødrene Gallagher under en boksekamp tilbage i 2008, inden Liam i 2009 afbrød deres 'Dig Out Your Soul'-tour og de siden kappede kontakten.
Foto: John Gichigi/Getty Images

2017 har budt på masser af heftige sammenstød mellem Gallager-brødrene, hvilket også kvalificerede dem til at indgå i vores liste over årets mest saftige beefs. Men nu lader det til, at deres årelange kappestrid har nået noget, der minder om en forsoning – kun tre uger efter, at Noel sagde, at han ønskede at placere Liam og Donald Trump i hver deres førerløse bil, så de kunne køre ind i hinanden.

På Twitter har Liam Gallagher ønsket ‘Team NG’ (Noel Gallagher) en glædelig jul og skrevet, at han »ser frem til at ses i morgen«. Hvad blev der af virtuelle øretævere og sarkastiske kommentarer? Liam uddyber efterfølgende, at Noel har rakt hånden ud til ham, og at alt er godt imellem dem igen: »We’re all good again«.

Det virker næsten lidt for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er det en glædelig udvikling i de to brødres ellers så anstrengte forhold. Måske en Oasis-reunion ikke længere er helt umulig?

Læs også: Musikårets otte skøreste beefs

Annonce